4.8 anmeldelse

gennemsnitlig karakær

Electrical technician in uniform smiling at camera, using screwdriver while checking fuses in a
Elektrikere
0 +
Sådan skifter du sikring selv

Udskiftning af en sprunget sikring - Her får du hjælp

Før eller siden bliver næsten alle nødt til at vide, hvordan man udskifter en sprunget sikring i en el-tavle. Sikringer holder ikke evigt, og overbelastninger eller elektriske kortslutninger er altid mulige. Som elektriker har jeg ikke kun udskiftet mere end et par sikringer, men jeg har installeret tusindvis i nybyggeri. Her er, hvad jeg vil dække i denne artikel:

  1. En af de første ting, der skal til, er en udskiftningssikring, men der findes bogstaveligt talt tusindvis af forskellige typer sikringer. Det er langt ud over enhver enkelt artikel at se på enhver stil, type og størrelse af sikringer, men nogle af de mere almindelige typer sikringer vil blive dækket nedenfor.
  2. For det andet skal sikringen udskiftes med en ny sikring. Den gamle skal fjernes fra clipsene, der holder den i sikringsboksen, og en ny skal installeres. Igen kan enhver mulighed ikke dækkes i én artikel, men almindelige sikringer og hvordan man fjerner og udskifter dem vil blive diskuteret.
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.